Mild communiceren

Wanneer een van de twee een ander heeft gevonden, wanneer er nog geen nieuwe balans is gevonden rondom het ouderschapsplan en of de omgangsregeling en bijvoorbeeld de alimentatie maar moeizaam doorkomt, dan is het moeilijk om vriendelijk te blijven communiceren. Dat snap ik volledig. Zo ontwikkelt zich al snel een soort houding en negatief patroon van communiceren dat zichzelf in stand gaat houden.

Wanneer je het ritueel pakt om het tij te keren kies je bewust voor jouw aandeel hierin. Je kunt zelf weer beginnen met een wijze van communicatie waar jij je goed bij voelt. Dat straal je uit en dat werpt zijn vruchten af. Daar geloof ik heilig in. Begin bij jezelf. Daar heb jij invloed op.

FF375460-BE6C-4D06-9BD8-A48FECC8D6E5.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s