Vrij van ballast in nieuwe relatie stappen

Na een langdurige relatie met misschien een vervelend einde zit je niet direct op een nieuwe relatie te wachten. Wanneer dit wel weer op je pad komt is dat mooi. Voor die mensen die verder willen is de kans groot dat je bewust of onbewust nog belemmeringen hebt of ballast meedraagt deze nieuwe relatie in. Dat gaat vaak in de weg staan en een nieuwe partner voelt dit misschien wel maar kan hier niet veel mee.

img_0188

Op de vraag ” Wat zou je in een volgende relatie anders aanpakken?” , kun je al veel antwoorden bedenken. Dat is heel persoonlijk maar vaak weet je het antwoord wel. Schrijf dit eens op. Zo kun je het er later nog eens bij pakken om jezelf hieraan te herinneren.

Om dit te voorkomen kun je er dus voor kiezen om eerst heel bewust af te sluiten en ook emotioneel spiritueel echt te scheiden.Het verleden kun je niet overdoen, wel kun je ervan leren en met een mooi ritueel kun je dus stilstaan bij het nu. Dit moment.

Daarna is het pad weer vrij voor een eventuele nieuwe liefde en kan de energie weer stromen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s