Foto’s van je scheidingsritueel

Inmiddels is het al bijna een jaar geleden. De scheiding neemt duidelijke vormen aan en een ieder van ons gaat voorzichtig zijn eigen weg.

Op 1 juli deden we ons scheidingsritueel en de zomer is nu bijna voorbij. De herfst komt eraan en we gaan beetje bij beetje weer wat meer naar binnen. Ieder in zijn eigen huis en in zijn eigen hoofd. Wat is er veel gebeurd dit jaar. Ik voel me een stuk vrijer en sterker ondanks het missen en de pijn van het loslaten. De mindset van compassie is duidelijk aanwezig. Ik heb ervaren dat ik erop kan vertrouwen dat de kinderen het ook heel goed hebben wanneer ze bij hun vader zijn. Ik kan goed alleen met mijzelf zijn en ervaar meer rust van binnen.

De fotograaf Robert van Ingen heeft ons ritueel op het strand voor ons vastgelegd. Hij was heel subtiel op de achtergrond aanwezig en de foto’s zijn zo mooi geworden. Ik was ze deze week nog eens rustig aan het bekijken. Dankjewel Robert. Bij het kijken naar deze foto’s sta ik mijzelf toe om even heel verdrietig te zijn. Verdrietig omdat het voorbij is en voor de kinderen. Ook trots omdat we het aangegaan zijn en allemaal ook ervaren dat het beter is zo.

Robert van Ingen (de fotograaf) en ik hebben we afgesproken dat ik hem ook bij toekomstige scheidingsrituelen kan benaderen voor een aangepaste prijs! Hoe mooi is dat? Dat is dus goed nieuws ook voor jou!

Overweeg jij een scheidingsritueel en wil je meer informatie? Bel dan 06-31684544 of mail naar info@scheidingsrituelen.com.

Voor wie dit bericht interessant vindt: graag liken 👍en delen😜.

Hier een paar van de foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s