Dead to me op netflix als therapie na scheiding?

Nu zo’n 1,5 jaar nadat we uit elkaar zijn gegaan is alles een beetje geland. Nog veel open epen eindjes en nog niet alles is weer in orde maar ik zit wel weer vol met vertrouwen, hoop en levenslust dus dat komt goed😀.

Nu lig ik in het logeerbed bij mijn ouders heerlijk kind te wezen en deze serie overkwam mij als het ware.

Ik heb zo vaak willen uitleggen hoe het scheiden voor mij een heel duidelijk rouwproces is met een hele duidelijke behoefte aan een bijpassend ritueel. Dat rouwen na het uit elkaar gaan hebben ze hier geweldig neergezet. Met humor en boosheid en alles wat erbij komt kijken. Als mensen gezien zouden hebben hoe ik er soms bij zat …. gênant en toch de waarheid. Mijn hond kan er alles over vertellen.

De reden dat ik dit deel is omdat het goed is te benoemen hoe scheiden een groot raar rouwproces is. Ook dit rouwproces is niet tijdgebonden en ook bij dit rouwproces kun je niet stellen dat je eroverheen moet zijn na zoveel maanden. Het wordt onderdeel van je leven en hoort bij jou omdat het je heeft gevormd tot wie je nu bent. Wie ook ik ben.

Ik heb genoten van deze mooie vrouwen en vriendschap in

Dead to me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s